Tilføj Favoritter

Slank

på engelsk
Weight Loss


External links Ads

Health


5 tips to get a flat stomach


Relationships

get Your ex back
Get Your EX back
Slankekur
Bliv SlankKolesterol og smør er sundt. Hvad er de største dræbere i din kost?
Din "sunde" kost dræber dig... Læs mere på
LangtFedtLiv.dk


Kæmper du med fedme og overvægt og ønsker du at være slank? Ja, det er vi nok mange som gør.
...og du har formentlig allerede prøvet en slankekur eller to og har taget det hele på igen bagefter!!

Klik her: 
Slankekuren FatLoss 4 idiots
Rating:

Slanke kuren FatLoss 4 idiots er en meget populær amerikansk fedt forbrændende slankekur. Det er IKKE piller eller pulver, men en vejledning i fedt forbrændende kost, i form af en download bar e-bog.

Der er solgt 100.000'vis af denne slanke-kur e-bog verden over. FatLoss 4 Idiots, er IKKE piller eller pulver, men en vejledning i hvad og hvordan du skal spise for at tabe dig og det er vejen frem til at tabe sig... og er samtidig noget du kan bruge fremover og ikke bare de par uger hvor du taber dig.


Pris: $39 for basis e-bog (ca. 250 kr.) inklusiv online "Diet Generator" hvor du kan sammensætte måltider. Plus eventuelt $16.95 ekstra for endnu en e-bog "beyond calories", med tips til hurtigt vægttab. Klik her: Slankekuren FatLoss 4 idiotsPiller, pulvere og at sulte, sig er håbløst
Piller, pulvere, at sulte sig eller kun spise grape frugt eller citronsaft, er en helt håbløs tilgang til det at tabe sig og er den direkte vej til at tage det hele på igen + mere, når du holder op.

Slankekuren
FatLoss 4 idiots er ikke baseret på at du skal sulte dig eller træne hårdt. Tværtimod, når du sulter dig nedsætter kroppen sin fedtforbrænding for at "overleve" og "spare" på Kalorierne.
FatLoss 4 Idiots slankekuren får kroppen til at øge sin fedtforbrænding ved hjælp af en særlig kostplan hvor man skifter mellem bestemte madtyper. Der gives en ordentlig vejledning om hvad og hvordan du skal spise.


Glem slankepiller, slankebarer og slankepulvere, som er spild af penge fordi det ikke virker. "Jeg tager lige en slankebar så jeg kan slanke mig" er jo kendt fra forskellige kure. fx. herbalife. Hallo, i sådan en slankebar er der kalorier i, lad dog for søren være med at spise den!!!! Tag et stykke frugt istedet f.eks et æble det er meget bedre, billligere og sundere.


Pulverkure, Nupo, slankepiller, hvidvinskure, citronsaftkure, grapefrugt kur og andre, har du prøvet disse slankekure? Det kan være du slanker dig i starten, men vil du spise dette resten af livet? .. for det der sker når du holder op er at du tager mere på end du har tabt dig!! ... det er ikke den store videnskab, det er simpelthen fordi din krop har nedsat sin forbrænding mens du har sultet dig og når du starter med at spise normalt igen er du dårligere stillet end da du startede og tager på meget hurtigt igen og som regel MERE end du lige har tabt dig!!


Det er lige som om at hvis noget koster mange penge, så må det da være godt at slanke sig på. Nupo slankepulver koster 60 kr. om dagen!! Hallo hallo 60 kr.!!! og når du holder op tager du det hele på igen! altså spild af penge!
Nupo chokolade bar 60 g kr. 17,50 Hallo hallo! Der er ca. 300 kcal/100 g i sådan en Nupo bar altså 180 Kcal i 60 g. Spar dog pengene og de 180 Kcal og spis et æble til 2 kr. og 50 Kcal/100 g. Et pænt stort æble er ca 200 g så altså 100 Kcal for sådan et æble, eller nøjes med et halvt æble hvis du vil spare nogle kalorier.


Sandheden er at du kan slanke dig med helt almindelig kost og det er meget bedre, sundere og billligere og det koster ikke noget det er faktisk billigere end den kost du spiser idag.
Det eneste du behøver er en vejledning og forslag til hvad du kan spise og hvad du absolut IKKE skal spise og hvad du skal skære lidt ned på.


For at slanke dig må du ændre din kost permanent til en fornuftig kost som du kan holde. En simpel vejledning om hvad der er fornuftigt at spise, det er det du har behov for. Du kan spise lækre ting og du behøver ikke at sulte dig for at tabe dig. Og sådan en vejledning koster ikke meget og er en engangs udgift og du kan bruge vejledningen ud i al fremtid. Det er alt sammen beskrevet i
FatLoss4Idiots
Simpel vejledning hvordan du kan slanke dig:
Her er en meget simpel vejledning, der vil få dig til at slanke dig og du sparer endda penge ved at undgå nogle at tingene.

For at slanke dig må du undgå: Al slik, kage, sodavand med sukker (det er flydende slik), chips, pommes frites og overdrevent mængder af kulhydrater som brød, pasta og ris. Alt dette sætter sig som fedt i form af deller på sidebenene. Ikke den store viden-skab, bare fakta. Undgå ting (sodavand) med kunstig sukker. Den søde fornemmelse hvad skal du med den? den vænner dig til at du skal have noget sødt! Drik vand, det mest sunde der findes og grundlæggende det eneste din krop behøver.

Det behøver ikke være så drastisk som jeg lige skrev. Når jeg skriver minus slik og kage så kan du spise en lille smule og stadig tabe dig. Og hvis du har svært ved at skære det helt væk og du plejer at spise en pose slik, en chokoladebar og et stykke wienerbrød hver dag, så prøv bare i starten at nedsætte det til det halve.

Nu skrev jeg lige: en pose slik, en chokoladebar og et stykke wienerbrød hver dag. Prøv at regne ud hvor mange kalorier der er i dette: en LILLE pose slik på 100 g = 400 Kcal, en STOR pose slik på 250 g = 1000 kcal, en chokoladebar på 60 g = 300 kcal. Et stykke wienerbrød = 400 kcal pr. 100 g. Men hvad vejer et stykke wienerbrød?

En af de bedste investeringer i dit helbred og hjælpemiddel til at slanke dig, er en lille køkkenvægt, så kan du veje dit wienerbrød, dit brød og andet du spiser. Så kan du nemt holde lidt styr på hvor mange kalorier du fortærer.

Hvor mange kalorier har du behov for dagligt, 2500 kcal sådan ca. Så ovenstående slik orgie er ca halvdelen af dit daglige behov!, tænk lige over det!

Især sukker er en ret slem ting at spise. Sukker giver et højt blodsukker umiddelbart efter du har spist det. Det udløser at insulin frigives til blodbanen. Insulin virker på den måde at det transporterer blodsukker ind i cellerne så blodsukker fjernes fra blodbanen. Hvis du har spist eller drukket rent sukker som slik og cola, så kommer der et ordentligt skud insulin som i løbet af et par timer bringer dit blodsukker under normalt niveau. Du bliver træt, ukoncentreret, sulten og med en kæmpe trang til mere sukker. Du er blevet
sukker afhængig. Sukker feder og ødelægger dit liv, for at sige det kort.

Hvis du er blevet sukker narkoman så tager det 1-2 uger at slippe ud af det. Stop med sukkeret, tag en kold tyrker, stop straks.
Nedsæt disse ovenstående ting og begynd at spise en sund kost som øger din fedt forbrænding, det er det du skal. Visse typer af madvarer ØGER nemlig din fedt forbrænding. Det er alt sammen beskrevet i
FatLoss4Idiots

Slankekuren er en e-bog i pdf format samt en online "diet generator" eller "menu plan regnemaskine" hvor du kan sammensætte dine måltider ud fra de levnedsmidler du synes om, samtidig med at din ernæring kommer til at overholder den særlige fordeling af levnedsmidler som øger fedtforbrændingen.
Du kan vælge en ekstra ebook "
Beyond calories" med hemmeligheder og tips til hurtigt vægttab.

Systemet er på engelsk og hvis du er bare er nogenlunde til engelsk og vil gerne være slank, så er dette et system du bør have. Fordi systemet virker, jeg tabte ca. 9 kg. i løbet af 6 uger, UDEN at sulte mig, så jeg kan varmt anbefale det.

FatLoss4Idiots - Prøv den nye fedt forbrændende slanke kur hercalorie shifting - dieting breakthrough

Anorexia
anorexia and bulimia eating disorder. Mom please help
Anorexia & Bulimia
Home treatment programRecipes

restaurant recipes
Restaurant Recipes


PC

HostGator
Own Domain with Free Blog. Top webhost
HostGator Click HereStop Infertility
finally pregnantWatch TV on PC
watch tv on pc
Hans
Hi. it's Hans Ronne here. Wellcome to
Weightloss4Good.com
Udregn dit BMI index og se om du er overvægtig

BMI beregner: indtast din vægt og højde og tryk "calculate"
og udregn dit BMIBMI (Body mass index) er et mål for kroppens fedt baseret
på højde og vægt. Gælder voksne kvinder og mænd

Det fortæller dit BMI dig
Hans
BMI under 18.5. Du er undervægtig
Hans
BMI 18.5-25. Du er normal vægtig
Hans
BMI 25-30. Du er overvægtig
Hans
BMI over 30. Du er Fed

Din Idealvægt er ca. i midten af normal området dvs. ca 22,5 BMI

BMI beregning - den teoretiske udregning af BMI
Metric BMI = Kg / M2 (Kg divideret med højde i meter i anden)
imperial BMI = Lbs x 703 / inches2 (højden i tommer i anden)
Daglig Kalorie beregning

Udregn dit daglige basale Kalorie forbrug


Udregn dit daglige kalorie forbrug - dit basale kalorie behov også kaldet BMR (basal metaboliske rate). Gælder for mænd og kvinder.

Skriv din vægt, højde, alder, køn og aktivitets niveau.
Om du vil builde muskler, vedligeholde din nuværende vægt eller tabe i vægt. Klik derefter knappen "Calculate"

Kalorie beregneren udregner først dit basale calorie forbrug udfra dine givne date.
Kalorie beregneren bestemmer først dit normale basale kalorie forbrug udfra dine givne data, derefter tages der højde for hvilket aktivitets niveau du lever på: let, moderat eller højt niveau. Hvis du har valgt "vedligehold din nuværende vægt" får du dit normale calorie behov.

Laver du specielle aktiviteter, kan du udregne disse nedenfor i kalorie aktivitets beregneren nedenfor. F.eks 1 times gåtur eller cykeltur daglig. Det kan du så lægge til dit basale calrorie behov.
Aktivitets Kalorie Beregner

Kalorier forbrændt ved forskellige aktiviteter

Aktivitets Kalorie Beregner for kvinder og mænd
Skriv din vægt, vælg aktivitet og varighed af aktivitet og tryk "Calculate"

Aktivitets beregneren udregner f.eks hvor mange kalorier du bruger til at gå en tur, gå op af trapper, cykle en tur, løbe, spinning og muskelbuilding. Du kan også se hvor mange kalorier du bruger for at spise, sove, se TV eller ved let kontorarbejde.


Hvorfor er du overvægtig

Hvorfor er du overvægtig ?
Simpelthen fordi din mad er sammensat på en måde der for dig til at opmagasinere FEDT og fordi din mad indeholder for meget energi (for mange kalorier) OG den "forkerte" slags kalorier.... og du spiser det dag efter dag!

oh my god - jeg vejer for meget - men hvad skal jeg veje?

Hvorfor kan folk ikke tabe sig?
Den første og største grund som gør at man ikke kan tabe sig er at man konstant UDSKYDER beslutningen, at NU vil man gå igang. Du vil starte næste uge, efter din ferie eller til nytår... eller..... Men hvorfor vente?


KLIK HER for at tabe dig - Accelereret FEDT forbrændende Kostplan

Det er nemt at ændre din kost til en FEDT FORBRÆNDENDE kostplan
Maden du spiser kan få dig til at OPHOBE fedt eller FORBRÆNDE
fedt. Det hele komme an på hvad du spiser og med hvilke intervaller. Du bliver overvægtig fordi du spiser flere kalorier end du forbrænder og kalorierne ophobes som FEDT. Ret simpelt, ikke?


For at tabe dig har du forskellige muligheder:

1. Du kan sulte dig ved at spise meget lidt mad. Dette er en meget dårlig ide fordi det er usundt at sulte og din krop vil begynde at "spise" af din muskel masse. Derudover vil dit basale stofskifte falde hvilket får din krop til at forbrænde færre kalorier. Når du starter med at spise normalt igen, har du et lavere stofskifte og vil tage på hvad du har tabt og sandsynligvis endnu mere.

2. Du kan fortsætte med at spise hvad du har gjort og samtidig øge dine fysiske aktiviteter. Det er en god måde at tabe sig på og den øgede aktivitet er generelt godt for dit helbred. Vær opmærksom på at hvis eller når du mindsker dine aktiviteter bruger du mindre kalorier lige som før.

3. Du kan ændre dine spisevaner og ændre din kostplan. En god måde at tabe sig på er at skifte din kost så du skifter mellem fedtforbrændende mad og kulhydrat holdig mad og samtidig en kost som totalt er mindre kalorieholdig. På den måde kan du manipulere med de kalorier du spiser og få din krop til at øge sin forbrænding og derfor forbrænde mere og forøge din fedtforbrænding. På den måde kan du tabe dig og få dit ekstra fedt f.eks på sidebenene omkring maven og lårene, til at forsvinde. Og UDEN at du sulter dig og UDEN overdrevent fysisk aktivitet.

KLIK HER for at tabe dig - Accelereret FEDT forbrændende Kostplan
Hvor mange kalorie er der i forskellig mad


Kalorier i mad
Mængden af energi i mad udtrykkes i kalorier (Cal) eller som KiloJoules (KJ) hvor 1 Kcal er lig med 4,184 KJ.
Kalorier og Kilo-Kalorier bruges som synonymer i daglig tale, men når vi siger kalorier, skal det i virkeligheden være Kilo-kalorier (Kcal).


Er du overvægtig?
Find ud af hvordan du kan ændre din kostplan til en fedtforbrændende kost: Klik her


Energien i vores mad kommer fra kulhydrater, fedt og proteiner . Efter maden nedbrydes i mave-tarm kanalen til små partikler og molekyler, absorberes føden til blodbanen og energien frigives og udnyttes til kroppens vedligehold, reperation og opbygning af væv og til fysiske aktiviteter og forbrændes af vores stofskifte via celle respirationen. Ved forbrændingen produceres varme lige som al anden forbrænding, og den varme holder vores kropstemperatur oppe.

Fedt har den største energiindhold på 9 Kcal pr. gram, mens protein og kulhydrater indeholder 4,1 Kcal/g.

Den anbefalede daglige energy (kalorier) er for voksne mænd ca 2.500 Kcal og for kvinder ca. 2.000 Kcal inkluderet let aktivitet. Dette er selvfølgelig kun en grov vejledning. Det afhænger af din vægt og dine fysiske aktiviteter. F.eks så bruger kraftige personer flere kalorier, der er mere væv til at forbrænde og der er mere vægt der skal flyttes ved bevægelse. Muskuløse personer bruger flere kalorier fordi muskelmasse forbrænder mere.

Den vejledende daglige kalorie indtagelse afhænger naturligvis også af dine aktiviteter. Megen aktivitet kræver flere kalorier. Du kan bruge aktivitets kalorie beregneren ovenfor for at se hvor mange kalorier du bruger ved forskellige aktiviteter. Ved en times løb eller cykling kan du forbrænde 6-700 kalorier og med kraftigere aktivitet kan du forbrænde 1000 kcal.

Energi og indhold i vores daglige mad

Energien fra vores mad kommer fra kalorier i fedt, kulhydrater og protein.

Kalorie indtagelse
Den energi (kalorier) som vi får fra vores mad, skal ikke overstige den mængde kalorier som vi forbrænder ved vore basale stofskifte + det der forbrændes ved vores ekstra fysiske aktivitet - hvis vi skal holde vores vægt uforandret.

from our daily food, should equal the basal body metabolism and the heat energy that is produced by our muscles - if we should maintain our current weight.

Hvis vi får færre kalorier end vi forbrænder begynder kroppen at bruge fedt og protein (muskelmasse) som brændsel og omvendt hvis vi for flere kalorier end vi forbrænder, så ophobes de ekstra kalorier som fedt og du tager på.

Protein. Vi har behov for omkring 1 g. protein pr. kg kropsvægt. Proteinet skal indholde de 8 essentielle aminosyrer. Protein fra fisk, køb og æg er gode kilder til disse aminosyrer som vores krop har brug for til at opbygge vores krop, f.eks muskelmasse. 1 g protein indeholder 4,1 Kcal.

Protein fra planter er generelt ikke så lødig en kilde til de essentielle aminosyrer, som regel mangler en bestemt plante en eller flere af disse livsvigtige aminosyrer og for at få en dækkende kost som vegetar må man variere de planter der indgår i kosten.

Fedt er den mest kompakte for for energi i vores kost. 1 g. fedt indeholder 9 Kcal. Så fedt bruges af vores krop som opmagasinering af kalorier, som subkutant fedt rundt om mave, lårene og ballerne og som visceral fedt inden i vores bughule som fedt omkring vores indre organer resulterende i en fed vom (f.eks øl vom).
Vi har ikke brug for ret meget fedt, men vi skal have nogle essentielle fedtsyrer, men så snart vi har fået disse dækket så kan man leve på en meget fedtfattig kost.

Kulhydrater er den billigste kilde til kalorier og normalt udgør halvdelen eller mere af vores kost af kalorier fra kulhydrater. Især i de fattigere dele af verden udgør kulhydrater en stor del af kosten. Kulhydrater er f.eks korn, ris, majs, kartofler, sukker og mad lavet af disse ingredienser som f.eks brød.Kalorier i mad

1 gr. ren fedt i mad = 9 KCal
1 g krops fedt = 7.72 Cal (KCal)
1 lbs (pund) krops fedt (0.4536 Kg) = 3.500 Cals (KCal)

Kropsfedt er ikke ren fedt, det indeholder noget vand, bindevæv og blod og indeholder derfor mindre kalorier end ren fedt fra mad som f.eks oliven olie eller svinefedt eller palmin (palme fedt).


Joule og Kalorier
1 KiloCal (KCal) = 4.18 KiloJoule (KJ)

Tag på eller tab dig. I forhold til dit daglige kalorie behov til at vedligeholde din vægt.

Tag 1 kilo på. Spis 7.720 KCal extra
Tab dig 1 kilo. Spar (spis mindre) 7.720 KCal


Tab dig ½ kilo om ugen
Det kan ikke anbefales af tabe sig mere end et halvt kilo om ugen svarende til ca. 500 Kcal "for lidt" daglig i forhold til dit behov.Kalorie tabel

Kalories pr 100 gr.

Kød
tilføj 50-100 cal for stegt kød
100 gr. Grøntsager
100 gr.
svin, kogt skinke
okse kogt, tørstegt
okse, lam, svin. magert
okse, lam, svin. lidt fedt
bacon
kalkun
kylling. mager uden skind
lever
æg. kogt pr. stk 80 cal
120
140-180
250
300-350
400
120
150
150
160
gulerødder
kartofler
salat
kål
agurk
tomat
40
90
20
30
15
20
Fisk
. kulhydrater .
torsk, skrubbe, rejer kogt
Stegte
fede fisk: laks, makrel, sild
80
150-200
200
Brød
Cornflakes
pasta, spagetti
ris
pizza
pop-corn
250
350
360
130
230
380
Mælke produkter
. Frugt
.
Hård ost fuld fed
ost 30%
Mælk skum, 100 ml
Mælk normal, 100 ml
yogurt
yougurt w/fruit
fløde 12%, 100 ml
fløde 18%, 100 ml
fløde 38%, 100 ml
350
250
35
65
50
70
120
200
325
appelsin, grape
banan
æble
druer
tørret frugt
nød, mandler, valnød...
50
100
50
70
270
600-650
Slik
. Fedt rigt
.
Chokolade
honing
kage
sukker
bon-bon, blandet slik
550
320
400-450
390
350-420
smør, Margarine,
Olie. oliven, majs
pommes frittes
Chips
Chokolade
nød, mandler, valnød..
750
900
320
530
550
600-650
drinks
100 ml
.
100 ml
vand, mineral vand
kaffe, thea. ren
øl. Normal - strong
sodavand, cola
0
0
40 - 60
170
vin rød, hvid. tør
vin hvid. sød
Whisky
70
90
220

100 gr. = 3.5 oz


Home | How much should I weigh | Privacy Policy | Terms & conditions | Site Map | ContactOm energi i mad på Wikipedia